Bistro42 Étterem

Életre keltjük a vidéki gasztronómia varázslatosságát, Esztergom szívében, a Dunakanyar legfestőibb városában. Barna Ádám, a Bistro42 társtulajdonosa és séfje a magyar konyha újszerű és egyedi megközelítésének jeles képviselője. Utazásai során és a csúcs-gasztronómiában szerzett tapasztalatait szereti a magyar ételek egyszerűségével ötvözni, kihozni az alapanyagokból a legjobbat és ezzel az unalmasnak ítélt fogásokat olyan új, izgalmas … Olvass tovább

G&R Bútor

Dédnagyapám Krausz József arany fokozatú asztalos mester volt, 1884-ben Orosházán született, nagyapám Krasznai Tibor mérnök tanár 1923-ban Budapesten született, faipari iskolát végzett és műszaki rajzot tanított a Műszaki egyetemen. Gyermekkorom óta minden érdekelt, ami összecsavarozható, ragasztható, finom, pontos kézügyességet igényelt. Nagyon hamar rájöttem, hogy felmenőimhez hasonlóan szeretek rajzolni és ügyesen használom, dédnagyapám, nagyapám és édesapám, kéziszerszámait. Dédnagyapám ahhoz, … Olvass tovább

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás