Bistro42 Étterem

Életre keltjük a vidéki gasztronómia varázslatosságát, Esztergom szívében, a Dunakanyar legfestőibb városában. Barna Ádám, a Bistro42 társtulajdonosa és séfje a magyar konyha újszerű és egyedi megközelítésének jeles képviselője. Utazásai során és a csúcs-gasztronómiában szerzett tapasztalatait szereti a magyar ételek egyszerűségével ötvözni, kihozni az alapanyagokból a legjobbat és ezzel az unalmasnak Bővebben……

Szerző: Lőcsei Loretta | Közzétéve: telt el a közzététel óta

G&R Bútor

Dédnagyapám Krausz József arany fokozatú asztalos mester volt, 1884-ben Orosházán született, nagyapám Krasznai Tibor mérnök tanár 1923-ban Budapesten született, faipari iskolát végzett és műszaki rajzot tanított a Műszaki egyetemen. Gyermekkorom óta minden érdekelt, ami összecsavarozható, ragasztható, finom, pontos kézügyességet igényelt. Nagyon hamar rájöttem, hogy felmenőimhez hasonlóan szeretek rajzolni és ügyesen használom, dédnagyapám, nagyapám Bővebben……

Szerző: Fejes Gábor | Közzétéve: telt el a közzététel óta

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás