Tatárház Kft – Ingatlaniroda Gyál

Irodánk 13 éves szakmai tapasztalattal rendelkező összeszokott, kis létszámú csapat.Szeretjük a kihívásokat, a szakma által nyújtott lehetőségeket.Munkánkat számos partner segíti, legyen szó jogi, ügyvédi segítségnyújtásról, hitelfelvételről, energetikai tanúsítvány készítéséről vagy műszaki felmérésről, földmérésről, hivatali ügyintézésről. 2360 Gyál Vecsési út 104 Fészek Centrum Ingatlan Iroda https://www.tataringatlan.hu/

Szerző: Demeter Piroska | Közzétéve: telt el a közzététel óta

Pető Gyógycentrum – Pető Ágnes Természetgyógyász Tanár – Kecskemét

A GYÓGYCENTRUMRÓL Hozzásegítjük az embereket egy egészségesebb élethez, önismeretükhöz, önbizalmukhoz, külső és belső harmóniájuk megteremtéséhez. Mindezt gyógyszer-és vegyszer mentesen. Ez a Pető Gyógycentrum célja, hivatása! Rendelőm –a maga kategóriájában-egyedülálló komplexitással rendelkezik a gyógyulni és szépülni vágyók számára. https://petogyogycentrum.hu/

Szerző: Pető Margit Ágnes | Közzétéve: telt el a közzététel óta

Szeglemezes Tetőszerkezet gyártása, kivitelezése – Lakitelek – Design 93 Kft

Cégünk szeglemez kötésű födémszerkezeti rendszerek, valamint hagyományos ácsszerkezetek gyártásával és kivitelezésével foglalkozik. A szeglemez kötésű tetőszerkezet lényegében egy üzemben előre gyártott rácsos tartószerkezet, amelynek csomópontjaiban a fa rácsrudakat, illetve a tartó alsó és felső övét acél szeglemezek kapcsolják össze. A szeglemezeket hidraulikus préssel nyomják be a kapcsolódó fa elemekbe. A Bővebben……

Szerző: Szűcs Pál | Közzétéve: telt el a közzététel óta

Korcz Miksa Kandallóépítő Mester

Kandalló, cserépkályha, kemence Melegség, szépség, otthonosság, meghittség, elegancia és luxus – ez a kandalló. A pattogó tűz hangja, az égő fa illata és a lobogó láng semmivel össze nem hasonlítható élményt nyújt. Cserépkályhák, kandallók, és kemencék építésével foglalkozunk immár 30 éve. Minden ügyfelünk részére személyre szabott, kézzel rajzolt egyedi, vagy Bővebben……

Szerző: Korcz Miksa | Közzétéve: telt el a közzététel óta

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás